Pastel de viande Sénégal

Pastel de viande Sénégal

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pastel de viande Sénégal. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Pastel de viande Sénégal is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Pastel de viande Sénégal is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Pastel de viande Sénégal, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de viande Sénégal delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Pastel de viande Sénégal using 14 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.

les pastels du Sénégal.. pareil que ceux du portugal mais sans panure #cuisinedumonde

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pastel de viande Sénégal:

  1. pour la pâte
  2. 1/2 de lait
  3. 1/2 d'eau
  4. 100 gr beurre
  5. sel
  6. 500 gr farine
  7. pour la farce
  8. 300 gr viande haché
  9. 50 gr lardons de volaille fumés
  10. 1 grosse cuillère dhuile d'olive
  11. 1 oignon
  12. épices paprika sel poivre piment doux
  13. concentré de tomate
  14. huile pour la friture

Instructions to make to make Pastel de viande Sénégal

  1. Préparer la pâte
  2. Mettre l'eau le lait le beurre dans une casserole et porter à ébullition
  3. Hors du feu mettre la farine et bien mélanger
  4. Remettre sous feu doux et remuer jusqu'à ce que la pâte se détache de la casserole
  5. Voilà c'est prêt donc mettre de côté la pâte pour s attaquer à la farce
  6. Faire frire l'oignon dans un poêle avec l'huile d'olive et les lardons
  7. Ajouter le concentré de tomate et les épices.. bien mélanger puis mettre la viande à cuire voilà c'est prêt et donc mettre de côté aussi
  8. Reprendre la pâte faire des ronds avec un verre ou autre puis farcie avec la viande ensuite refermer type chausson et mettre de côté et voilà faire ça jusqu à épuisement de la pâte ou de la farce
  9. Lier la pâte avec un peu d'eau et une fourchette
  10. J'ai testé une petite variante avec de la vache qui rit... et C'est Top !!
  11. Et placer les pastels dans une friteuse ou casserole avec de l'huile
  12. Un pure délice et vous pouvez les accompagner d'une sauce tomate faite maison voir ma recette

As your experience and self-confidence grows, you will discover that you have a lot more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet plan to your personal tastes with time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes less or even more ingredients or is a bit more or less hot, you can make simple adjustments to achieve this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for standard food preparation abilities for novices you do not require to learn them yet just if you grasp some straightforward food preparation methods.

This isn't a full overview to fast as well as very easy lunch recipes however its great something to chew on. Ideally this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Homemade Pastel de viande Sénégal. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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