Les Pains à Hot-Dog

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Les Pains à Hot-Dog. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Les Pains à Hot-Dog is one of the most popular of current trending foods in the world. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They're nice and they look fantastic. Les Pains à Hot-Dog is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Les Pains à Hot-Dog, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Les Pains à Hot-Dog delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Les Pains à Hot-Dog using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.
J'ai testé une recette de pains à Hot-Dog maison, et franchement, ces petits pains sont extra-moelleux et ont fait l'unanimité! Ils peuvent également convenir pour tout type de sandwich ou pour le petit-déjeuner, en version sucrée.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Les Pains à Hot-Dog:
- Pour 10 pains
- 50 g beurre doux
- 150 ml d’eau
- 200 ml lait
- 680 g farine T55
- 4 cuillères à soupe sucre en poudre
- 2 cuillères à café sel
- 4,5 g levure sèche du boulanger
- 4 jaunes d’œufs
- 1 peu de lait pour la dorure
Instructions to make to make Les Pains à Hot-Dog
- Dans une casserole, faites chauffer le beurre et l’eau, sur feu doux, jusqu’à ce que tout le beurre fonde. Hors du feu, ajoutez le lait et mélangez. Laissez tiédir jusqu’à 30 à 35°C.
- Quand le liquide est à bonne température (pas trop chaud, sinon il peut tuer la levure), versez-le dans le bol du robot. Commencez à pétrir à l’aide du crochet, en commençant à vitesse lente pour bien lier les ingrédients. Quand la pâte est formée, ajoutez les jaunes d’œufs. Pétrissez à vitesse lente au début pour bien incorporer les jaunes d’œufs puis augmentez la vitesse (moyenne) et pétrissez pendant 10 min.
- La pâte obtenue est élastique et un peu collante. Ramassez-la en boule et transférez-la dans un saladier fariné (ou huilé). Filmez le saladier et percez le film de quelques trous. Faites lever la pâte pendant 1h30 à température ambiante (s’il fait assez chaud) ou dans le four éteint (préalablement préchauffé à 30°C, avec un bol d’eau chaude placé sur la sole). La pâte doit doubler de volume.
- Dégazez-la en la tapant avec le poing. Détaillez 10 pâtons de 100 g. Faites des boules. Façonnez chaque boule en boudin. Pour cela, aplatissez la boule du plat de la main. Rabattez le bord supérieur vers vous. Rabattez le bord inférieur vers le premier. Rabattez les bords latéraux vers le centre. Faites roulez pour faire un boudin d’environ 13 à 14 cm de long.
- Déposez chaque boudin sur du papier sulfurisé, recouvrant une plaque à pâtisserie. Espacez-les bien. Recouvrez les boudins de film alimentaire. Laissez pousser 1 h à température ambiante
- Préchauffez le four à 175°C, en chaleur tournante.
- Lorsque les pains ont bien poussé, badigeonnez leur surface de lait, à l’aide d’un pinceau. Enfournez-les pour 25 min environ (+/- 5 min selon les fours). Laissez-les refroidir sur une grille.
- Préparez la garniture de votre choix.
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have more natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you wish to offer a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a little bit basically hot, you can make basic changes to achieve this objective. In other words, begin making your dishes promptly. When it comes to standard cooking skills for beginners you don't need to learn them but only if you understand some straightforward food preparation techniques.
This isn't a total overview to fast and simple lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up with this special food How to Prepare Favorite Les Pains à Hot-Dog. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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