Escalope de poulet farcie aux épinards

Escalope de poulet farcie aux épinards

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Escalope de poulet farcie aux épinards. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Escalope de poulet farcie aux épinards is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes delicious. Escalope de poulet farcie aux épinards is something which I have loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Escalope de poulet farcie aux épinards, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Escalope de poulet farcie aux épinards delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Escalope de poulet farcie aux épinards is Pour 2 personnes :. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Escalope de poulet farcie aux épinards using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Voici aujourd'hui une recette facile à faire et qui présente assez bien pour recevoir. Une escalope de poulet farcie, aux épinards.
Le poulet va être cuit en ballottine, c'est a dire roulée dans un film alimentaire et cuite à la vapeur.

Ingredients and spices that need to be Get to make Escalope de poulet farcie aux épinards:

  1. 1 escalope de poulet ouverte en portefeuille
  2. 1 sachet de jeunes pousses d'épinards frais
  3. 1 tranche de jambon de poulet
  4. 10 g beurre
  5. 2 CS sauce béchamel maison (recette ici : http://www.epicechocolat.com/2018/04/sauce-bechamel.html)
  6. 1 CC piment doux
  7. Sel, poivre

Instructions to make to make Escalope de poulet farcie aux épinards

  1. Laver les épinards, et les faire suer 10 min avec le beurre dans un faitout. Laisser cuire jusqu'à ce que l'eau de végétation ai complètement été évaporée.

    Saler, poivrer et réserver.
  2. Aromatiser la béchamel avec le piment doux, remuer.

    Mélanger les épinards avec 1 CS de béchamel pour obtenir un mélange homogène.
  3. Poser l'escalope à plat sur un morceau de film alimentaire. Saler, poivrer la volaille sur les deux côtes. Déposer la tranche de jambon de volaille sur le poulet, et ajouter 2 belles cuillerées à soupe de farce aux épinards et rouler l'escalope

    A l'aide du papier film, rouler la volaille sur elle-même en prenant soin de bien y emprisonner la farce. Bien serrer un maximum, et fermer de sorte a obtenir un boudin bien hermétique.
  4. Faire cuire à la vapeur 20 minutes.
  5. Au bout de 20 minutes de cuisson, sortir le boudin de volaille, si un peu d'eau s'y est infiltrée, percer le film a l'aide de la pointe d'un couteau pour en faire sortir l'eau, MAIS NE SURTOUT PAS RETIRER LE FILM.

    Laisser refroidir quelques minutes et resserrer le boudin dans un autre morceau de film alimentaire, et laisser prendre au réfrigérateur au moins 30 minutes.
  6. Faire roussir dans une poêle avec un peu de beurre.
  7. Servir en timbale avec le reste de fondu d'épinards et de sauce béchamel. J'ai accompagné mon plat de riz noir.

As your experience and confidence grows, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or even more components or is a little bit basically zesty, you can make basic changes to achieve this objective. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation skills for beginners you don't need to learn them but only if you understand some simple food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast and also very easy lunch recipes yet its good food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Easiest Way to Make Homemade Escalope de poulet farcie aux épinards. Thank you very much for reading. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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